Security with confidence / Vertrouwde veiligheid

Henk Boxma heeft zijn sporen in de bedrijfsbeveiliging meer dan verdiend. Hij is ook een bekend gezicht bij de ondernemers in de regio Rotterdam en Drechtsteden.

Na jarenlang voor Workrate Security werkzaamheden te hebben verricht startte hij in het voorjaar van 2023 zijn eigen beveiligingsbedrijf. Hij nam diverse taken over van Workrate Security zoals brand en sluitrondes, mobiele surveillance en alarmopvolging.

Deze beveiligingstaken worden nu door BSD-Security uitgevoerd onder andere in de Dordtse kil 3 en op de Maasvlakte. De medewerkers in het nieuwe bedrijf van Henk Boxma en zijn surveillanten zijn dezelfde gebleven. De naam, het logo en het uniform zijn nieuw.

Zoals Henk, voor de meeste bekend als Box, dat verwoordt: ‘Het gaat om vertrouwde veiligheid en korte lijnen. Ik ben altijd bereikbaar en werk actief mee. Mijn klanten hebben mijn contactgegevens en vragen blijven nooit onbeantwoord.’

Een oude slogan bij de Politie, kennen en gekend worden, is de basis van zijn bedrijfscultuur. ‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, dat is belangrijk in de contacten met opdrachtgevers en met mijn medewerkers.

Ik hoor steeds van klanten dat ze weten wat ze aan mij hebben. Ik ken mijn klanten en ben bekend in en met de regio. Dat geeft extra vertrouwen. Ik noem dat mijn Abc’tje: Aandacht, Betrokkenheid en Communicatie. Daarnaast geniet ik van mijn eigen bedrijf en dat straal ik uit.’

Dag en nacht een veilige werkomgeving

Henk weet uit ervaring hoe belangrijk het is dat de zaak goed wordt bewaakt. ‘Als trotse bezitter van een onderneming wens je een veilige werkomgeving en als de zaak gesloten is goed toezicht op dat wat je lief is.

Beveiliging en bewaking door onder andere surveillance, beperkt het gevaar van schade door inbraak, diefstal, vandalisme en andere onwenselijke zaken. Vaak zien we dat er nog een raam openstaat of dat er zichtbaar waardevolle spullen in het kantoor zijn achtergebleven. Daarnaast werkt onze zichtbare aanwezigheid ook preventief.

Het is verstandig een beveiligingsbedrijf in te huren. Werken met BSD-Security voor brand- en sluitronden, alarmopvolging, externe- en/of terreincontrole ronden voor een kantoorpand, (leegstaand) gebouw, parkeerterrein of project is dan ook echt een verstandige keuze.’

Security with confidence

Henk Boxma is enthousiast. Hij geeft leiding aan een bedrijf dat zich bezig houdt met veiligheid en vertrouwen. Dat ligt hem goed en geeft hem energie. Jarenlang heeft hij bij de Politie gewerkt in de Uniformdienst, onder andere in Dordrecht.

In 1989 is hij overgestapt naar het bedrijfsleven en ging hij werken bij de ANVD Groep. Van 2013 tot 2023 was hij een bekend gezicht bij Workrate Security om daarna de stoute schoenen aan te trekken en te starten met BSD-Security.

Binnen de Drechtsteden is hij ook bekend als voormalig voorzitter van De Lighthouse Club Drechtsteden, het Bouwteam Drechtsteden en als voormalig Veiligheidscoördinator bij de betaalde voetbal organisatie FC Dordrecht. ‘Door de overname van taken van Workrate kan ik werk doen waar ik enthousiast van word.

Iedere dag geef ik met plezier leiding aan mijn organisatie. Daar profiteren mijn klanten van.’ BSD-Security van Henk Boxma biedt vertrouwde veiligheid of zoals het misschien nog mooier klinkt in het Engels; Security with confidence!